logo

Startpagina / Foto Albums / Statistieken / Stuur een berichtje / Inloggen
door japie

Deze pagina is bedoelt voor een ieder die in de railinfra werkzaam is volgens de CAO voor railinfrastructuur zoals die is vastgelegd in 1997 door de cao-partijen en de AWVN.
Verder is er voor een ieder die naar eigen idee problemen heeft met zijn salaris afrekening een spreadsheet te downloaden om hier een controle over uit te voeren.
Het urenmapje is in ontwikkeling sinds september 1998 en er zal regelmatig een nieuwe versie op deze pagina te downloaden zijn.

Let op !!!
In de nieuwe versie van de urenmap zal ik het microsoft Excel formaat NIET MEER ondersteunen , er is een excel versie beschikbaar, echter deze wordt NIET officieel ondersteund..
Het spijt me ontzettend voor excel gebruikers maar aangezien ik niet in het bezit ben van een geregistreerde versie is het dus bijna onmogenlijk een goed werkend bestand in dit formaat af te leveren.
Gelukkig is OpenOffice.org een office pakket wat gratis verspreid wordt en dus voor iedereen te verkrijgen is.
De werking van het spreadsheet is nagenoeg gelijk aan die van excel dus het gebruik zal geen probleem zijn.
Voor de gene die niet in het bezit is van OpenOffice.org zal ik een cd branden met een Linux en een Windows versie met de laatste versie van de urenmap erbij.
De kosten hiervoor zullen 5 euro zijn (cd+verzenden ).
Betaling bij mij of op de bank.

Problemen in de urenmap

Hopenlijk zijn ze nu allemaal verholpen.
Hoor ik niks dan zijn ze allemaal opgelost.

Tevens wordt er in deze berekening geen rekening gehouden met oud-recht vergoedingen,deze zijn voor elk bedrijf anders en het is voor mij niet mogelijk daar rekening mee te houden.

Verder is de salarisberekening gebaseerd op BRUTO bedragen , het is voor mij veel te lastig hier een bruto/netto berekening aan toe te voegen , aangezien deze voor elke persoon verschillend is.

Het urenmapje vindt je in mijn downloadhoek...
donderdag, december 22, 2005, 14:37powered by pppBLOG v 0.3.10